Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
03.05.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Luis Lévano




Luis Lévano jest viceprezesem Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i Cukierników oraz właścicielem firmy "La Exotica" w Kartuzach.










Jego życiorys jest bardzo bardzo barwny i długi, obfituje w wieloletnie doświadczenie pracy kucharza na różnych stanowiskach i wielu miejscach świata. Między innymi pracował w szwedzkiej restauracji golfowej niedaleko Sztokholmu, gdzie serwował kuchnię międzynarodową.





Od 13 lat praktykuje kuchnię z całego świata i ma w tej dziedzinie ogromne osiągnięcia. Wielu innych kolegów z branży gastronomicznej chciałoby korzystać


z jego wiedzy i umiejętności, dlatego Luis Lévano otworzył własną, w której pracuje jako konsultant gastronomiczny. Zazwyczaj organizuje pokazy podczas których na oczach widzów przygotowuje egzotyczne potrawy.


Jest właścicielem firmy "La Exotica" w Kartuzach (woj. pomorskie).





Luis Lévano organizuje i uczestniczy w konkursach i pokazach kuchni peruwiańskiej i innych. Jest nie tylko artystą kulinarnym, który kreuje swe dzieła w kuchni, ale również wspaniale maluje. W wolnych chwilach tworzy serię obrazów o określonej tematyce. Ostatnio namalował 30 obrazów pod wspólnym tytułem Ludzie Inków.





Do tej pory swój talent i zamiłowania malarskie objawił już na ponad 300 płótnach. Można zatem powiedzieć, że jest człowiekiem renesansu, gdyż w każdej dziedzinie stara się ukazać swój talent i oddanie sztuce. Niezależnie czy będzie to sztuka malarska, sztuka kulinarna czy .... sztuka mięsa.


 


 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000