Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
22.11.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Wydawnictwa branżowe
Hotelarz






HOTELARZ to miesięcznik business-to-business skierowany do branży hotelarskiej. Spośród wszystkich tego typu pism na rynku ma najdłuższą tradycję – ukazuje się nieprzerwanie od 1962 roku. Pismo tworzone jest przez doświadczony zespół dziennikarzy znających polski rynek hotelowy. Wśród autorów miesięcznika jest wielu polskich hotelarzy.

Z HOTELARZEM współpracują także eksperci znający potrzeby i problemy branży, a także pracownicy firm zajmujących się dostarczaniem produktów, usług i rozwiązań do przedsiębiorstw z sektora hotelarskiego.

HOTELARZ jest adresowany do osób zarządzających hotelami, motelami, pensjonatami, ośrodkami wczasowymi, domami wypoczynkowymi, sanatoriami, a także centrami kongresowo-konferencyjnymi. Pismo trafia również do dużej grupy osób prowadzących placówki stricte gastronomiczne. Miesięcznik dociera także do kadry kierowniczej firm produkujących i dystrybuujących produkty i usługi do obiektów hotelarskich.



HOTELARZ to miesięcznik ogromnie popularny również wśród wykładowców, studentów i uczniów hotelarskich szkół wyższych i średnich. HOTELARZ jest pismem rekomendowanym przez Polskie Zrzeszenie Hoteli.

Nakład HOTELARZA wynosi 4000 egzemplarzy.

Prenumerata - Miesięcznik dostępny jest w imiennej prenumeracie i wysyłce promocyjnej. Dodatkową dystrybucją objęte są imprezy targowe i konferencje branżowe.

Reklama w HOTELARZU umożliwia szybkie i precyzyjne dotarcie do osób odpowiedzialnych za zarządzanie, wyposażenie i odbiór usług w obiektach branży hotelarskiej oraz inwestorów w tym sektorze.


Wydawca
PWS-ProMedia Sp. z o.o.
ul. Okrzei 1A, 03-715 Warszawa

Tel.: 22 / 333 80 00
Fax: 22 / 333 80 07
Redakcja: 22 / 333 87 74
Prenumerata: 22 / 333 88 21
Reklama: 22 / 333 88 05
 


 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000