Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
25.04.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Kajetan Świokła wystąpi w finale KPP z Pawłem Kuberą


Inspirację do gotowania czerpie z natury, ale nie tylko...
 

Kajetan Świokła o sobie:


Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem 16 lat temu w Szczecinku.

Ważnym krokiem w rozwoju mojej kariery zawodowej było rozpoczęcie pracy w Poznaniu.

Inspirację do gotowania czerpię prosto z natury, a także z dobrych książek.

Budowanie dania zaczynam od pomysłu, przygotowuję je metodą prób i błędów, testuję smaki.

W pracy motywuje mnie zadowolenie gości.

Najbardziej lubię przyrządzać zdrowe i smaczne obiadki dla córki.

Moje popisowe danie to prostota, smak i tradycja.

Nie wyobrażam sobie kuchni bez zaangażowanego, zgranego zespołu.

Chciałbym poznać jeszcze szerzej fach cukierniczy.

Nie lubię smaku szafranu.

Mój największy sukces zawodowy to współudział w konkursach kulinarnych i zdobycie pierwszych miejsc.

Za 5 lat chciałbym dalej czerpać satysfakcję z tego co robię.

W dobry nastrój zawsze wprowadza mnie chwila spędzona z wędką nad wodą.

Gdybym wygrał bilet do dowolnego miejsca na świecie wybrałbym Indie. Chciałbym poznać kuchnię indyjską, różnorodną, niekiedy bardzo ostrą, ale przede wszystkim aromatyczną.

W dniach 26-27 września będę robił to co lubię najbardziej.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Pawłem Kuberą.

Kajetan Świokła z Pawłem Kuberą w KPP 2016 zajęli II miejsce.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000