Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
Elmak
Hello Coffee
Lemonia
Barry Callebaut
Makro Cash & Carry
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Z Dubaju do Poznania...


Z Dubaju do Poznania przyleci Piotr Kamieniczny, by ocenić finałowe dania finalistów KPP 2018.
 


Piotr Kamieniczny jest szefem kuchni w Al Maha Luxury Collection Desert Resort & SPA w Dubaju. Jak wyglądałą jego kariera zawodowa do tej pory?

Po ukończeniu Technikum Elektronicznego postanowił podążać za swoją odwieczną miłością - pasją do gotowania. Ukończył WSHiG w Poznaniu i rozpoczął pracę w hotelu Sheraton. Od początku swojej zawodowej kariery podróżował, aby zgłębiać kuchnię i kulturę innych państw. Pracował m.in. w Irlandii Północnej, Anglii, Francji i na Cyprze. Tajniki wiedzy pogłębiał pod okiem wybitnych szefów w Instytucie Paul Bocuse w Lyonie oraz w 3 gwiazdkowej restauracji Fat Duck Hestona Blumenthala.

Swoją przygodę w Emiratach Arabskich rozpoczął w słynnym 7-gwiazdkowym hotelu Burj Al Arab Obecnie zarządza kuchnią w Al Maha Luxury Collection Desert Resort & SPA, który przez ostatnie lata szczyci się mianem najlepszego hotelu na Bliskim Wschodzie i obecnością na liście 25 najlepszych hoteli na całym świecie. W 2015 roku Piotr Kamieniczny został finalistą: Catere Middle East Awards w kategorii Hotel Head Chef of 2015 w Dubuaju.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Ch?odnictwo Przemys?owe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wod? Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet ? sprzeda? hurtowa sztu?ców Hello Coffee Uzdrowisko Wysowa S.A. Reinex Barry Callebaut Caffetea
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj si? |  Klub Gastrony |  Bezp?atne konto |  Bezp?atny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000