Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Dawid Feist w duec...
Emil Klimas stanie...
Michał Łakomy
Grzegorz Adamarek
Magda Stolc
Dominik Karpik
Łukasz Boreczek
Kolejny finalista ...
Igor Praczyński w ...
Maciej Kobylański
Marcin Owsianny
Paweł Spodzieja
Kolejny finalista ...
Rafał Kudliński wy...
Bartosz Puchałka w...
Dawid Konior
Prezentacja finali...
Grille z wędzarnią...
Zwyciężczyni 6. Kr...
Regularnie podnosz...
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
RATIONAL
Robot - Coupe
Smoker
Hello Coffee
Makro Cash & Carry
M&M Gastro
Caffetea
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Hello Coffee
Belgium`s Best
Secpol
Iglotex
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Menos
Caffetea
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Wojciech Harapkiewicz - „Kto nie idzie naprzód ten się cofa”


„Kto nie idzie naprzód ten się cofa” – to domena Wojtka, który rzucony na głęboką wodę w prestiżowej restauracji Bayrisches Haus sprostał wszystkim wymaganiom Alexandra Dresslera. 

To właśnie tam, nie w szkołach kucharskich, jak mówi, przeżył najbardziej zintensyfikowany proces kulinarnej edukacji. 

Te doświadczenia pomogły mu w udoskonalaniu prowadzonej przez siebie restauracji Garnel.

Piastował również stanowisko Szefa Kuchni m.in. przez 7,5 roku w Hotelu Królewski w Gdańsku, przez 3 lata w niemieckiej restauracji Fischmeister. 

Także w innych nadmorskich restauracjach jak; Castle Ringberg we Włoszech, Primavera, Marco Polo, Kreska.

Miał zaszczyt gotować dla Jego Świętobliwości Dalajlamy XIV, dla Państwa Kwaśniewskich, Lecha Wałęsy, zwierzchników różnorodnych religii i wielu osób ze świata polityki, kultury i sztuki.

Jest członkiem Stowarzyszenia Kucharzy SKV oraz sekretarzem Euro Toques Polska. Jedną z jego specjalności są ryby i owoce morza. 

Nie mogłoby być inaczej, jest Gdańszczaninem, a kto urodził się na wybrzeżu zawsze będzie z nim wiązał każdą dziedzinę swojego życia.


Mimo wieloletniego i różnorodnego doświadczenia często powtarza: nigdy nie będę wiedział o kuchni wystarczająco dużo.

Dla wszystkich zainteresowanych poznaniem Nowoczesnych Technik Kulinarnych, Wojciech Harapkiewicz - znakomity, doświadczony kucharz, prowadzi specjalne pokazy. 

Celem tych pokazów jest przedstawienie korzyści ze stosowania nowoczesnych rozwiązań, które prowadzą do obniżenia kosztów produkcji potraw, ale także do sporych oszczędności na energii elektrycznej, wodzie oraz robociźnie.

Osoby zainteresowane spotkaniem, na którym przeprowadzony zostanie pokaz Nowoczesnych Technik Kulinarnych, prosimy o kontakt pod numerem telefonu 794 500 301.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Robvita Pizzola RATIONAL Smoker Hello Coffee Menos Steinberg EasyFairs Poland - Targi w Krakowie CTK Doram Piórex Gorbi M&M Gastro Werner & Mertz Manitowoc Foodservice Belfood Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Reinex Barry Callebaut Tableart Tomasz Miszczak Komat Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Caffetea
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000