Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Emil Klimas stanie...
Kolejny finalista ...
Rafał Kudliński wy...
Grille z wędzarnią...
Zwyciężczyni 6. Kr...
Regularnie podnosz...
Piekarze przed wyz...
Sommelier – ...
Nauczyłem się rozu...
"Carving to moje ż...
Sebastian Humski
Robert Joachimiak ...
C-Michel Labarre
Szef Michel Roth
Wywiad z członkiem...
Wywiad z Sylwią Bu...
Wywiad z Dariuszem...
Nieuczciwość praco...
Rozmowa z Mirosław...
Christoph Dilger -...
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
RATIONAL
Robot - Coupe
Smoker
Hello Coffee
Komat
LMS Online Sp. z o.o.
Nektar Natura
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Hello Coffee
Iglotex
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Menos
Caffetea
Sokołów
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Wojciech Harapkiewicz - „Kto nie idzie naprzód ten się cofa”


„Kto nie idzie naprzód ten się cofa” – to domena Wojtka, który rzucony na głęboką wodę w prestiżowej restauracji Bayrisches Haus sprostał wszystkim wymaganiom Alexandra Dresslera. 

To właśnie tam, nie w szkołach kucharskich, jak mówi, przeżył najbardziej zintensyfikowany proces kulinarnej edukacji. 

Te doświadczenia pomogły mu w udoskonalaniu prowadzonej przez siebie restauracji Garnel.

Piastował również stanowisko Szefa Kuchni m.in. przez 7,5 roku w Hotelu Królewski w Gdańsku, przez 3 lata w niemieckiej restauracji Fischmeister. 

Także w innych nadmorskich restauracjach jak; Castle Ringberg we Włoszech, Primavera, Marco Polo, Kreska.

Miał zaszczyt gotować dla Jego Świętobliwości Dalajlamy XIV, dla Państwa Kwaśniewskich, Lecha Wałęsy, zwierzchników różnorodnych religii i wielu osób ze świata polityki, kultury i sztuki.

Jest członkiem Stowarzyszenia Kucharzy SKV oraz sekretarzem Euro Toques Polska. Jedną z jego specjalności są ryby i owoce morza. 

Nie mogłoby być inaczej, jest Gdańszczaninem, a kto urodził się na wybrzeżu zawsze będzie z nim wiązał każdą dziedzinę swojego życia.


Mimo wieloletniego i różnorodnego doświadczenia często powtarza: nigdy nie będę wiedział o kuchni wystarczająco dużo.

Dla wszystkich zainteresowanych poznaniem Nowoczesnych Technik Kulinarnych, Wojciech Harapkiewicz - znakomity, doświadczony kucharz, prowadzi specjalne pokazy. 

Celem tych pokazów jest przedstawienie korzyści ze stosowania nowoczesnych rozwiązań, które prowadzą do obniżenia kosztów produkcji potraw, ale także do sporych oszczędności na energii elektrycznej, wodzie oraz robociźnie.

Osoby zainteresowane spotkaniem, na którym przeprowadzony zostanie pokaz Nowoczesnych Technik Kulinarnych, prosimy o kontakt pod numerem telefonu 794 500 301.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska RATIONAL Robvita Pizzola Robot - Coupe Smoker Matlix Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Artek M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Iglotex Lemonia Sokołów EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Gaspol Menos Steinberg M&M Gastro Werner & Mertz Barson Gorbi Belfood Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Reinex
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000