Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
24.04.2024
środa
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Tomasz Ziółkowski - finalista KPP 2019


W jego kuchni nigdy nie ma dróg na skróty.
 


Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w restauracji „Jak pragnę wina” w Łodzi u boku Szymona Stacha i Mateusza Skonki.

Najważniejsze doświadczenie na mojej kulinarnej drodze to pięcioletni pobyt we Francji.

Mój autorytet kulinarny to Daniel Humm i Philippe Etchebest.

W mojej kuchni nigdy nie ma dróg na skróty.

Chciałbym spróbować dań, które wyszły spod ręki Daniela Humma.

Idealny deser na letnie dni to tartaletka rabarbarowa z lodami jogurtowymi.

Kulinarne inspiracje odnajduję w licznych książkach i wakacyjnych podróżach.

Lubię moją pracę, ponieważ każdy dzień jest inny i dzięki niej poznaję wielu ciekawych ludzi.

Jeśli ktoś myśli poważnie o karierze w gastronomii, to powinien pamiętać, że nie ma to nic wspólnego z domowym gotowaniem i liczyć się z wieloma wyrzeczeniami.

Gdybym gościł na obiedzie Radę Programową Kulinarnego Pucharu Polski to zaserwowałbym menu, które aktualnie  serwujemy w restauracji.

Moje największe marzenie to dobrze zaprezentować się podczas Kulinarnego Pucharu Polski.

Dobrą praktyką w kuchni jest konstruktywna dyskusja i współpraca.

Jeśli stanę na podium Kulinarnego Pucharu Polski, to podziękuję całemu zespołowi restauracji, bez którego bym nie mógł wystartować w Kulinarnym Pucharze Polski oraz cukiernikowi, który zgodził się podjąć to wyzwanie.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Oskarem Wiewiórskim.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000