Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
Elmak
Hello Coffee
Secpol
Belgium`s Best
Iglotex
Menos
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Robert Branicki - finalista KPP 2018


Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w 2011 roku w hotelu Ibis Warszawa Stare Miasto u boku Jolanty Piotrowskiej.
 

Kluczową rolę w moim rozwoju zawodowym odegrała praca w restauracji Strefa w Warszawie.

W zawodzie kucharza najbardziej cenię
to, że nie trzeba brać kanapek do pracy. :)

W sytuacjach kryzysowych w kuchni potrafię
się uśmiechnąć i robić dalej swoje.

W pracy kucharza najważniejsze są czystość, szacunek do produktu, klienta oraz współpracowników.

O sukcesie kucharza świadczy
głód dalszych sukcesów i chęć rozwoju.

W mojej kuchni nie brakuje nigdy
dobrego humoru.

Chciałbym przygotować kolację dla swojej narzeczonej. W menu na pewno znalazłyby się gołąbki i zupa szczawiowa.

W kuchni polskiej najbardziej cenię
tradycję, regionalność i sezonowość produktów.

Mam zawsze apetyt na pierogi ruskie mojej mamy.

Na mapie świata najbardziej inspiruje mnie
Japonia.

Porzeczki kojarzą mi się z rodzinnym ogródkiem.

W dniach 2-3 października będę robił swoje.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię ze zdeterminowanym przyjacielem - Jarkiem Owczarczykiem.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Ch?odnictwo Przemys?owe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Robvita Rational Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wod? Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet ? sprzeda? hurtowa sztu?ców Hello Coffee Werner & Mertz EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Gaspol Lemonia
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj si? |  Klub Gastrony |  Bezp?atne konto |  Bezp?atny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000