Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
29.03.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Piotr Kuzdro - finalista KPP 2018


W kuchni potrafi opanować się oraz podjąć ciężkie decyzje, dzięki czemu zawsze może znaleźć rozwiązanie.
 


Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w 2012 roku, gdy zacząłem naukę w Zespole Szkół Gospodarczych w Rzeszowie. W 2016 roku po jej ukończeniu podjąłem pracę w Grand Hotel Rzeszów, w którym pracuję do dziś.

Kluczową rolę w moim rozwoju zawodowym odegrał awans na zastępcę Szefa Kuchni, dzięki czemu mogę się rozwijać i szlifować swoje umiejętności, oraz rozpoczęcie swojej przygody z konkursami w 2018 roku.

W zawodzie kucharza najbardziej cenię pasję oraz zamiłowanie do gotowania. To dzięki nim, my kucharze, tworzymy arcydzieła na talerzu, którymi możemy uraczyć naszych gości.

W sytuacjach kryzysowych w kuchni potrafię opanować się oraz podjąć ciężkie decyzje, dzięki czemu zawsze mogę znaleźć rozwiązanie.

W pracy kucharza najważniejsze jest stawianie sobie wysoko poprzeczki oraz chęć rozwoju.

O sukcesie kucharza świadczy uśmiech oraz zadowolenie każdego gościa z przygotowanych potraw.

W mojej kuchni nie brakuje nigdy dobrej atmosfery oraz dbałości o szczegóły.

Chciałbym przygotować kolację dla mojej żony, która jest dla mnie inspiracją i napędza mnie do działania. W menu na pewno znalazłby się stek wołowy, który uwielbia.

W kuchni polskiej najbardziej cenię dbałość o tradycję oraz jakość produktów.

Mam zawsze apetyt na nowości kulinarne.

Na mapie świata najbardziej inspiruje mnie Francja oraz Włochy.

Porzeczki kojarzą mi się z latem oraz pysznym dżemem, który robi moja mama.

W dniach 2-3 października będę spełniał swoje marzenia oraz dawał z siebie wszystko.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Kamilem Tłuczek.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000