Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
Elmak
Hello Coffee
Menos
Caffetea
Fanex
Nektar Natura
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Piotr Huszcz - finalista KPP 2018


Na kolację dla znajomych przygotowałby jagnięcinę, ryby i kozinę na różne sposoby.
 

Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w 1999 w Restauracji Piwnica  u boku Tomasza Zająca.

Kluczową rolę w moim rozwoju zawodowym zawsze odgrywa zespół i miejsce, w którym pracuje.

W zawodzie kucharza najbardziej cenię lojalność pracowników – ludzi, z którymi pracuję,.

W sytuacjach kryzysowych w kuchni potrafię być opanowany.

W pracy kucharza najważniejsze są opanowanie, wiedza i pasja.

O sukcesie kucharza świadczy zadowolenie gości i pełna sala.

W mojej kuchni nie brakuje nigdy świeżych ziół i pozytywnych emocji.

Chciałbym przygotować jedną wielką kolację dla wszystkich moich znajomych i rodzin. Przygotowałbym na niej grillowaną jagnięcinę, ryby i kozinę na różne sposoby.

W kuchni polskiej najbardziej cenię prostotę i produkty.

Mam zawsze apetyt na
świeże warzywa i dobrą oliwę.

Na mapie świata najbardziej inspiruje mnie Japonia.

Porzeczki kojarzą mi się z dzieciństwem i kompotem mojej mamy.

W dniach 2-3 października będę przygotowywał najlepsze potrawy.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Katarzyną Kaczmarczyk.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Ch?odnictwo Przemys?owe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wod? Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet ? sprzeda? hurtowa sztu?ców Hello Coffee Barson Watersystem Uzdrowisko Wysowa S.A. Reinex
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj si? |  Klub Gastrony |  Bezp?atne konto |  Bezp?atny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000