Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
Smoker
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
Elmak
Hello Coffee
Menos
Caffetea
Fanex
Nektar Natura
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Paweł Żurkowski wystąpi w finale KPP 2019


Będzie wspierał Pawła Kuberę w przygotowaniu finałowych dań.
 


Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w szkole gastronomicznej w Szczecinku.

Najważniejsze doświadczenie na mojej kulinarnej drodze to staż w jednogwiazdkowej restauracji w Londynie.

Mój autorytet kulinarny to Rasmus Kofoed i Massimo Bottura.

W mojej kuchni nigdy nie brakuje śmiechu.

Chciałbym spróbować dań, które wyszły spod ręki braci Roca.

Idealny deser na letnie dni to tiramisu.

Kulinarne inspiracje odnajduję w książkach kulinarnych oraz podpatrując różnych szefów kuchni.

Lubię moją pracę, ponieważ sprawia mi przyjemność.

Jeśli ktoś myśli poważnie o karierze w gastronomii, to powinien być gotowym na wyzwania i poświecenie.

Gdybym gościł na obiedzie Radę Programową Kulinarnego Pucharu Polski zaserwowałbym na pewno coś specjalnego.

Moje największe marzenie to zwiedzać ciekawe miejsca i próbować różnych specjałów.

Dobrą praktyką w kuchni jest wytrwałość i samozaparcie.

Jeśli stanę na podium Kulinarnego Pucharu Polski, to będzie to ogromne wyróżnienie.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Pawłem Kuberą.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Ch?odnictwo Przemys?owe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wod? Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet ? sprzeda? hurtowa sztu?ców Hello Coffee Menos Belfood Werner & Mertz Lemonia
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj si? |  Klub Gastrony |  Bezp?atne konto |  Bezp?atny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000