Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
21.11.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Michał Bielecki - finalista KPP 2019


Nominację do finału KPP otrzymał w 5. Międzynarodowym Festiwalu Kuchni Dworskiej w Rzeszowie.
 


Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w 2012 r. w Sani Resort w Grecji u boku Costasa Lolasa.

Najważniejsze doświadczenie na mojej kulinarnej drodze to praca w Hiszpanii i w Grecji.

Mój autorytet kulinarny to Daniel Humm, Jordi Roca.

W mojej kuchni nigdy nie brakuje pomysłów.

Chciałbym spróbować dań, które przygotowuje Anand Gaggan.

Idealny deser na letnie dni to mrożony jogurt z cytrusami i mango.

Kulinarne inspiracje odnajduję w każdym produkcie i ukrytych w nim możliwościach.

Lubię moją pracę, ponieważ jest moją pasją.

Jeśli ktoś myśli poważnie o karierze w gastronomii, to powinien pamiętać o pokorze i być gotowym na ciężką pracę.

Gdybym gościł na obiedzie Radę Programową Kulinarnego Pucharu Polski zaserwowałbym ośmiornicę, hummus i chipsy z ziemniaka.

Moje największe marzenie to prowadzenie restauracji z dobrym jedzeniem i winem.

Dobrą praktyką w kuchni jest szacunek dla zespołu i dzielenie się wiedzą.

Jeśli stanę na podium Kulinarnego Pucharu Polski, to będzie co świętować ;)

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Adamem Kaczmarkiem.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Rational Robvita LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000