Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
19.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Marcin Nowak z Puro Hotel w Warszawie


Wygrał pierwszy konkurs nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski 2019.
 

Moją przygodę z profesjonalną gastronomią zacząłem w restauracji Eliksir by Dom Wódki u boku szefa Michała Tkaczyka.

Najważniejsze doświadczenie na mojej kulinarne j… mam nadzieję, że jest jeszcze przede mną, a jak do tej pory to był to udział w Kulinarnym Pucharze Polski 2018.

Mój autorytet kulinarny to szef ambitny, pracowity i wspierający zespół.

W mojej kuchni nigdy nie brakuje adrenaliny, śmiechu i skupienia.

Chciałbym spróbować dań, które wyszły spod ręki Rene Redzepi.

Idealny deser na letnie dni to maślanka z truskawkami.

Kulinarne inspiracje odnajduję głownie w książkach, u znajomych kucharzy i na Instagramie, a także w otaczającej mnie naturze.

Lubię moją pracę, ponieważ każdy dzień przynosi nowe doświadczenia, wyzwania, problemy i sukcesy.

Jeśli ktoś myśli poważnie o karierze w gastronomii, to powinien pamiętać o dużej dawce pokory, zaangażowania i chęci rozwoju.

Gdybym gościł na obiedzie Radę Programową Kulinarnego Pucharu Polski zaserwowałbym elegancką kuchnię francuską w nowszym wydaniu.

Moje największe marzenie to nieustająco rozwijać się, nie stracić pasji i wiary w siebie.

Dobrą praktyką w kuchni jest słuchać bardziej doświadczonych kucharzy, dbać o porządek i nie uginać się pod presją.

Jeśli stanę na podium Kulinarnego Pucharu Polski, to na pewno wśród świetnych kucharzy.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Maciejem Małeckim.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Debic Cukiernia M&K iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000