Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
28.03.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Marcin Borowczyk - finalista KPP 2018


Chciałby przygotować kolację dla moich dziadków.
 


Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w 2012 roku w restauracji hotelu Blow Up Hall. Najwięcej nauczyłem sie u boku szefa Tomasza Purola.

Kluczową rolę w moim rozwoju zawodowym odegrała
praca z wymagającym szefem, który zawsze dba o najmniejsze szczegóły.

W zawodzie kucharza najbardziej cenię możliwość rozwoju i poznawania nowych produktów.

W sytuacjach kryzysowych w kuchni potrafię pozytywnie pokierować zespołem tak, aby osiągnąć założony cel.

W pracy kucharza najważniejsze są smak, precyzja, opanowanie i organizacja pracy.

O sukcesie kucharza świadczy grono zadowolonych i wracających do restauracji gości.

W mojej kuchni nie brakuje nigdy ziół, intensywnych smaków i szczypty humoru.

Chciałbym przygotować kolację dla moich dziadków i z pewnością byłyby to smaki z ich dzieciństwa.

W kuchni polskiej najbardziej cenię możliwość wykorzystania regionalnych produktów.

Mam zawsze apetyt na
gołąbki i zrazy w wykonaniu mojej mamy.

Na mapie świata najbardziej inspiruje mnie Francja z uwagi na istniejące tam restauracje i ich szefów kuchni.

Porzeczki kojarzą mi się z dzieciństwem kiedy obrywałem je z krzaka, a mama podawała je z bitą śmietaną.

W dniach 2-3 października będę miał okazje zaprezentować swoje umiejętności i poddać je ocenie wybitnych szefów kuchni.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z
Jędrzejem, którego uwielbiam i dobrze mi się z nim pracuje.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000