Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Marcin Soból
Dawid Wojciechowsk...
Bartosz Peter
Paweł Salamon
Piotr Kuzdro
Kamil Tłuczek
Ramón Roteta
Michał Kozłowski
Bartosz Fabiś
Piotr Kamieniczny ...
Monika Ignaciuk bę...
Dariusz Osika
Grzegorz Adamarek
Jaroslav Orsevski
Adriana Wójcikowsk...
Grzegorz Bucki
Jędrzej Matyśkiewi...
Marcin Borowczyk
Katarzyna Kaczmarc...
Piotr Huszcz
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Naczynia Polska
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Elmak
Hello Coffee
Secpol
Iglotex
Belgium`s Best
Menos
Caffetea
Fanex
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Marcin Borowczyk - finalista KPP 2018


Chciałby przygotować kolację dla moich dziadków.
 


Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w 2012 roku w restauracji hotelu Blow Up Hall. Najwięcej nauczyłem sie u boku szefa Tomasza Purola.

Kluczową rolę w moim rozwoju zawodowym odegrała
praca z wymagającym szefem, który zawsze dba o najmniejsze szczegóły.

W zawodzie kucharza najbardziej cenię możliwość rozwoju i poznawania nowych produktów.

W sytuacjach kryzysowych w kuchni potrafię pozytywnie pokierować zespołem tak, aby osiągnąć założony cel.

W pracy kucharza najważniejsze są smak, precyzja, opanowanie i organizacja pracy.

O sukcesie kucharza świadczy grono zadowolonych i wracających do restauracji gości.

W mojej kuchni nie brakuje nigdy ziół, intensywnych smaków i szczypty humoru.

Chciałbym przygotować kolację dla moich dziadków i z pewnością byłyby to smaki z ich dzieciństwa.

W kuchni polskiej najbardziej cenię możliwość wykorzystania regionalnych produktów.

Mam zawsze apetyt na
gołąbki i zrazy w wykonaniu mojej mamy.

Na mapie świata najbardziej inspiruje mnie Francja z uwagi na istniejące tam restauracje i ich szefów kuchni.

Porzeczki kojarzą mi się z dzieciństwem kiedy obrywałem je z krzaka, a mama podawała je z bitą śmietaną.

W dniach 2-3 października będę miał okazje zaprezentować swoje umiejętności i poddać je ocenie wybitnych szefów kuchni.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z
Jędrzejem, którego uwielbiam i dobrze mi się z nim pracuje.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Robvita Pizzola Rational Smoker Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Werner & Mertz Krosno EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Gaspol Artek Watersystem Barson
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000