Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
19.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Maciej Małecki w finale KPP 2019


Wystąpi w duecie z Marcinem Nowakiem.


 
Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w Brasserie Warszawska u boku Mateusza Wichrowskiego.

Najważniejsze doświadczenie na mojej kulinarnej drodze to praca w Brasserie Warszawskiej oraz udział w Kulinarnym Pucharze Polski 2018.

Mój autorytet kulinarny to Grant Achatz.

W mojej kuchni nigdy nie brakuje dobrego humoru, czasu na odpoczynek, xantany i smaków dzieciństwa.

Chciałbym spróbować dań, które wyszły spod ręki Alberta Adrii.

Idealny deser na letnie dni to surowe owoce i kwaśny sorbet.

Kulinarne inspiracje odnajduję w książkach, zdjęciach, starych przepisach i nowych technikach.

Lubię moją pracę, ponieważ poza pieniędzmi które za nią dostaję, daje mi również satysfakcję, adrenalinę, rozwój i wspaniałą atmosferę.

Jeśli ktoś myśli poważnie o karierze w gastronomii, to powinien się poważnie zastanowić, ponieważ to bardzo ciężka praca. Mimo to daje bardzo dużo radości, satysfakcji i poczucie spełnienia.

Gdybym gościł na obiedzie Radę Programową Kulinarnego Pucharu Polski zaserwowałbym kolację pełną mocnych smaków, ciekawych połączeń i prostych technik.

Moje największe marzenie… O tych, o których się mówi podobno się nie spełniają, ale jeśli się spełnią na pewno wszyscy się dowiedzą.

Dobrą praktyką w kuchni jest opanowanie, spokój i chęć pomocy.

Jeśli stanę na podium Kulinarnego Pucharu Polski, to zrealizuje swój plan na ten konkurs.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Marcinem Nowakiem.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000