Wystąpi w duecie z Marcinem Nowakiem.
Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w Brasserie Warszawska u boku Mateusza Wichrowskiego.
Najważniejsze doświadczenie na mojej kulinarnej drodze to praca w Brasserie Warszawskiej oraz udział w Kulinarnym Pucharze Polski 2018.
Mój autorytet kulinarny to Grant Achatz.
W mojej kuchni nigdy nie brakuje dobrego humoru, czasu na odpoczynek, xantany i smaków dzieciństwa.
Chciałbym spróbować dań, które wyszły spod ręki Alberta Adrii.
Idealny deser na letnie dni to surowe owoce i kwaśny sorbet.
Kulinarne inspiracje odnajduję w książkach, zdjęciach, starych przepisach i nowych technikach.
Lubię moją pracę, ponieważ poza pieniędzmi które za nią dostaję, daje mi również satysfakcję, adrenalinę, rozwój i wspaniałą atmosferę.
Jeśli ktoś myśli poważnie o karierze w gastronomii, to powinien się poważnie zastanowić, ponieważ to bardzo ciężka praca. Mimo to daje bardzo dużo radości, satysfakcji i poczucie spełnienia.
Gdybym gościł na obiedzie Radę Programową Kulinarnego Pucharu Polski zaserwowałbym kolację pełną mocnych smaków, ciekawych połączeń i prostych technik.
Moje największe marzenie… O tych, o których się mówi podobno się nie spełniają, ale jeśli się spełnią na pewno wszyscy się dowiedzą.
Dobrą praktyką w kuchni jest opanowanie, spokój i chęć pomocy.
Jeśli stanę na podium Kulinarnego Pucharu Polski, to zrealizuje swój plan na ten konkurs.
W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Marcinem Nowakiem.
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.