Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
Smoker
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
Elmak
Hello Coffee
Nektar Natura
Fanex
Sokołów
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Maciej Małecki - finalista KPP 2018


Uwielbia fast foody, w polskiej kuchni ceni kiszonki, kulinarni inspiruje go Francja, ale nie tylko...
 


Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w Brasserie Warszawskiej, w której nie licząc rocznej przerwy jestem już trzeci rok.

Kluczową rolę w moim rozwoju zawodowym odegrał każdy szef, z którym pracowałem, i zapewne to jeszcze nie koniec.

W zawodzie kucharza najbardziej cenię
nieustającą możliwość rozwoju.

W sytuacjach kryzysowych w kuchni potrafię ...? Mój szef potrafi, ja jeszcze nie muszę.

W pracy kucharza najważniejsze jest
być pokornym i nieugiętym.

O sukcesie kucharza świadczy… O to trzeba zapytać tych, którzy ten sukces odnieśli, ale myślę, że jeśli jesteś zadowolony z tego co robisz to jest sukces.

W mojej kuchni nie brakuje nigdy dobrego humoru.

Chciałbym przygotować kolację dla tych, dla których mam za mało czasu. W menu na pewno znalazłoby się proste, smaczne, domowe jedzenie.

W kuchni polskiej najbardziej cenię kiszonki i fermentacje.

Mam zawsze apetyt na fast foody i napoje gazowane.

Na mapie świata najbardziej inspiruje mnie Francja i USA.

Porzeczki kojarzą mi się z latem.

W dniach 2-3 października będę dawał z siebie wszystko na finale Kulinarnego Pucharu Polski w Poznaniu.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z moim przyjacielem Marcinem Nowakiem.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Ch?odnictwo Przemys?owe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wod? Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet ? sprzeda? hurtowa sztu?ców Hello Coffee Barson Watersystem Uzdrowisko Wysowa S.A. Reinex
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj si? |  Klub Gastrony |  Bezp?atne konto |  Bezp?atny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000