Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
20.04.2024
sobota
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Kolejny finalista KPP 2017 - Piotr Huszcz!


Nie lubi smaku porażki, ale każda porażka go wzmacnia.

Piotr Huszcz o sobie:


Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem wiele lat temu w Lublinie. Moim pierwszym miejscem pracy była Restauracja Piwnica.

Ważnym krokiem w rozwoju mojej kariery zawodowej był… Wiele ważnych wydarzeń w mojej karierze miało znaczenie. Jednym z nich było objęcie stanowiska pełniącego obowiązki szefa kuchni w Restauracji Piwnica. Objęcie tej funkcji poszerzyło moje horyzonty. Ważną rolę w mojej karierze zawodowej pełnią również konkursy kulinarne, w których uczestniczę.
 

Inspirację do gotowania czerpię z … Inspiruje mnie wszystko, przyroda, historia, konkursy. Czasami po przebudzeniu mam już pomysł na danie, które potem po niewielkich zmianach jest gotowe - trzeba dopasować składniki, spróbować, przetestować wielokrotnie.

W pracy motywuje mnie każda opinia naszych gości, moja załoga, chęć bycia coraz lepszy.

Najbardziej lubię przyrządzać… Tak naprawdę nie ma potraw, których nie lubiłbym przygotowywać, ale większą uwagę przykładam do potraw czy produktów, za którymi sam nie przepadam.

Moje popisowe danie to… Jest wiele dań, z których jestem zadowolony. Takim daniami są między innymi dania konkursowe i dania w menu restauracji.

Nie wyobrażam sobie kuchni bez mojej załogi.

Chciałbym poznać… Lubię poznawać ludzi, szczególnie z branży.

Nie lubię smaku porażki, ale każda porażka mnie wzmacnia. Nie lubię też smaku podrobów.

Mój największy sukces zawodowy to moja załoga, miejsce pracy, które stworzyliśmy i oczywiście awans do finału Kulinarnego Pucharu Polski.

Za 5 lat chciałbym być bogatszy o 5 lat doświadczeń.

W dobry nastrój zawsze wprowadza mnie pozytywna energia i dobry nastrój mojej rodziny i moich współpracowników.

Gdybym wygrał bilet do dowolnego miejsca na świecie wybrałbym… Jest wiele miejsc, które chciałbym zobaczyć i poznać. To na przykład Francja, Kuba czy Wenezuela.

W dniach 26-27 września będę realizował plan dobrej zabawy i pracy.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Łukaszem Boreczkiem.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000