Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Marcin Soból
Dawid Wojciechowsk...
Bartosz Peter
Paweł Salamon
Piotr Kuzdro
Kamil Tłuczek
Ramón Roteta
Michał Kozłowski
Bartosz Fabiś
Piotr Kamieniczny ...
Monika Ignaciuk bę...
Dariusz Osika
Grzegorz Adamarek
Jaroslav Orsevski
Adriana Wójcikowsk...
Grzegorz Bucki
Jędrzej Matyśkiewi...
Marcin Borowczyk
Katarzyna Kaczmarc...
Piotr Huszcz
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Naczynia Polska
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Elmak
Hello Coffee
Caffetea
Fanex
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Katarzyna Kaczmarczyk wystąpi w finale KPP


Porzeczki kojarzą się jej z dzieciństwem u mojej babci w górach.
 


Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpoczęłam 2 lata temu w Restauracji i Hotelu Piano u boku Szefa kuchni Piotra Huszcza.

Kluczową rolę w moim rozwoju zawodowym odegrała chęć zdrowego odżywiania się, bez sztucznych składników.

W zawodzie kucharza najbardziej cenię
to, że mogę się rozwijać i poznawać nowe smaki.

W sytuacjach kryzysowych w kuchni potrafię być opanowana i dokończyć to co zaczęłam.

W pracy kucharza najważniejsze są dobry smak.

O sukcesie kucharza świadczy liczba zadowolonych gości w restauracji.

W mojej kuchni nie brakuje nigdy przypraw i dobrego humoru.

Chciałbym przygotować kolację dla… Na razie jestem na początku swojej drogi kulinarnej i wielką radość sprawia mi gotowanie dla wszystkich, a najchętniej podałabym własnoręcznie zrobiony makaron skomponowany z dodatkami wybranymi przez gości.

W kuchni polskiej najbardziej cenię jakość i różnorodność produktów sezonowych.

Mam zawsze apetyt na
szarlotkę.

Na mapie świata najbardziej inspirują mnie Włochy.

Porzeczki kojarzą mi się z
dzieciństwem u mojej babci w górach.

W dniach 2-3 października będę
na Kulinarnym Pucharze Polski, jako pomocnik szefa Piotra Huszcz.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Piotrem Huszcz.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Robvita Pizzola Rational Smoker Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Barson Watersystem Reinex Barry Callebaut Caffetea Belfood Tableart Tomasz Miszczak
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000