Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
25.04.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Jarosław Owczarczyk - finalista KPP 2019


Nominację zdobył broniąc zwycięskiego tytuły w konkursie L’Art de la Cuisine Martell 2019.
 

Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w 2004 r. w hotelu Mercure w Warszawie u boku szefa Jacka Dębskiego.

Najważniejsze doświadczenie na mojej kulinarnej drodze to udział w Kulinarnym Pucharze Polski.

Mój autorytet kulinarny to Rasmus Kofoed.

W mojej kuchni nigdy nie będę stosował półśrodków, marnował żywności. Nie zabraknie w niej też masła i dobrego humoru.

Chciałbym spróbować dań, które wyszły spod ręki Rasmusa Kofoeda.

Idealny deser na letnie dni to świeże owoce w połączeniu z lodami.

Kulinarne inspiracje odnajduję w przyrodzie i mediach.

Lubię moją pracę, ponieważ jest to moja pasja.

Jeśli ktoś myśli poważnie o karierze w gastronomii, to powinien mocno się zastanowić, pamiętać o szacunku, liczyć się ze starszymi i być gotowym na ciężką pracę.

Gdybym gościł na obiedzie Radę Programową Kulinarnego Pucharu Polski to zaserwowałbym najlepsze polskie produkty na dany sezon.

Moje największe marzenie to odbyć staż u braci Roca.

Dobrą praktyką w kuchni jest przejście wszystkich szczebli w hierarchii gastronomicznej.

Jeśli stanę na podium Kulinarnego Pucharu Polski, to będę szczęśliwy .

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Robertem Branickim.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak CompArt International Naczynia Polska Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000