Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
Elmak
Hello Coffee
Belgium`s Best
Iglotex
Menos
Caffetea
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Emil Klimas - finalista KPP 2019


Miejsce w finale zapewniła mu nominacja w Ogólnopolskim Konkursie Kulinarnym „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś".
 

Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w poznańskiej restauracji Cucina u boku Ernesta Jagodzińskiego w 2013 roku.

Najważniejsze doświadczenie na mojej kulinarnej drodze to praca w restauracji Cucina.

Mój autorytet kulinarny to Massimo Bottura.

W mojej kuchni nigdy nie brakuje dobrego smaku.

Chciałbym spróbować dań, które wyszły spod ręki Massimo Bottury.

Idealny deser na letnie dni to sorbet marakuja.

Kulinarne inspiracje odnajduję w książkach oraz filmach.

Lubię moją pracę, ponieważ dzięki niej rozwijam swoją pasję i nie sposób się nudzić.

Jeśli ktoś myśli poważnie o karierze w gastronomii, to powinien być gotowy na poświęcenia i bolące nogi :)

Gdybym gościł na obiedzie Radę Programową Kulinarnego Pucharu Polski zaserwowałbym krupnik oraz poznańską kaczkę z pyzami.

Moje największe marzenie to prowadzić własną restauracje.

Dobrą praktyką w kuchni jest dbałość o szczegóły.

Jeśli stanę na podium Kulinarnego Pucharu Polski, to spełnię swoje marzenie.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Dominikiem Świąteckim.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Ch?odnictwo Przemys?owe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe Smoker LabelFresh Debic Cukiernia M&K Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wod? Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet ? sprzeda? hurtowa sztu?ców Hello Coffee POSbistro Steinberg Gastromedia Mazowiecka Grupa Szkoleniowo ? Doradcza
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj si? |  Klub Gastrony |  Bezp?atne konto |  Bezp?atny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000