Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Elmak
Hello Coffee
Belfood
Iglotex
Menos
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Dominik Świątecki w finale KPP 2019


Wystąpi razem z Emilem Klimasem.
 


Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w restauracji „Cucina” u boku Ernesta Jagodzińskiego w 2014 roku.

Najważniejsze doświadczenie na mojej kulinarnej drodze to praca w poznańskiej restauracji "Cucina".

Mój autorytet kulinarny to Alain Passard.

W mojej kuchni nigdy nie będę rezygnował z podjęcia ryzyka.

Chciałbym spróbować dań, które wyszły spod ręki Michela Troisgros.

Idealny deser na letnie dni to granita.

Kulinarne inspiracje odnajduję w podróżach,  książkach, rozmowach z kucharzami...

Lubię moją pracę, ponieważ wymaga kreatywności, a dzięku temu rozwijam się w niej.

Jeśli ktoś myśli poważnie o karierze w gastronomii, to powinien ciężko pracować.

Gdybym gościł na obiedzie Radę Programową Kulinarnego Pucharu Polski zaserwowałbym zupę szczawiowa oraz gołąbki z prawdziwkami.

Moje największe marzenie to być szefem kuchni restauracji.

Dobrą praktyką w kuchni jest pełne wykorzystanie produktu.

Jeśli stanę na podium Kulinarnego Pucharu Polski, to zrobię wszystko, żeby za rok też na nim być.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Emilem Klimasem.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Ch?odnictwo Przemys?owe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Robvita Rational Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wod? Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet ? sprzeda? hurtowa sztu?ców Hello Coffee Caffetea Werner & Mertz
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj si? |  Klub Gastrony |  Bezp?atne konto |  Bezp?atny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000