Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
Elmak
Hello Coffee
Secpol
Belgium`s Best
Iglotex
Menos
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Dawid Wojciechowski w KPP 2018


Będzie wspomagał Bartosza Petera podczas finału Kulinarnego Pucharu Polski.
 


Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w 2005 r. w Hotelu Rubens

Kluczową rolę w moim rozwoju zawodowym odegrała praca w Hotelu Copernicus i restauracji Sfera by Sebastian Krauzowicz .

W zawodzie kucharza najbardziej cenię możliwość ciągłego rozwoju.

W sytuacjach kryzysowych w kuchni potrafię zachować spokój.

W pracy kucharza najważniejsze są smak, produkt, zaangażowanie i determinacja.

O sukcesie kucharza świadczy ciągle i twórcze dążenie do celu, i zadowoleni goście.

W mojej kuchni nie brakuje nigdy przypraw i zgranego teamu.

Chciałbym przygotować kolację dla całej mojej rodziny, dla której mam tak mało czasu.

W kuchni polskiej najbardziej cenię sezonowość i bogactwo produktu.

Mam zawsze apetyt na pizzę.

Na mapie świata najbardziej inspiruje mnie Skandynawia.

Porzeczki kojarzą mi się z latem i wakacjami na działce u dziadków, a co za tym idzie z plackiem drożdżowym.

W dniach 2-3 października będę robił wszystko, aby Bartosz Peter obronił tytuł z zeszłego roku.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Ch?odnictwo Przemys?owe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe Smoker LabelFresh Debic Cukiernia M&K Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wod? Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet ? sprzeda? hurtowa sztu?ców Hello Coffee Mazowiecka Grupa Szkoleniowo ? Doradcza Na Lunch POSbistro Steinberg
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj si? |  Klub Gastrony |  Bezp?atne konto |  Bezp?atny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000