Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
29.03.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Dawid Feist w duecie z Emilem Klimasem!



Razem wygrali Mistrzostwa w Podawaniu Baraniny i razem będą walczyć w finale KPP 2017.

Dawid Feist o sobie:


Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w poznańskiej restauracji Cucina pod okiem Ernesta Jagodzińskiego w roku 2015.
 

Ważnym krokiem w rozwoju mojej kariery zawodowej było przejście przez wszystkie sekcje kuchenne, zaczynając na kuchni zimnej, a kończąc na mięsach i sosach.

Inspirację do gotowania czerpię z książek kucharskich oraz od najlepszych szefów kuchni.

Budowanie dania zaczynam od doboru wyrafinowanych dodatków do składnika głównego.

W pracy motywuje mnie możliwość rozwoju oraz poznawanie nowych smaków.

Najbardziej lubię przyrządzać jedzenie mojej rodzinie.

Moje popisowe danie to każde, które znajduje się na talerzu.

Nie wyobrażam sobie kuchni bez soli.

Chciałbym poznać kuchnię tajską.

Nie lubię smaku sosu rybnego.

Mój największy sukces zawodowy to zostanie chef de parte.

Za 5 lat chciałbym prowadzić własną kuchnię.

W dobry nastrój zawsze wprowadza mnie moja kobieta.

Gdybym wygrał bilet do dowolnego miejsca na świecie wybrałbym przedmieścia Tajlandii. Dlaczego? Żeby spróbować lokalnej, ulicznej kuchni.

W dniach 26-27 września zrobię wszystko, aby wygrać Kulinarny Puchar Polski

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z moim przyjacielem Emilem Klimasem.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000