Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Emil Klimas stanie...
Kolejny finalista ...
Rafał Kudliński wy...
Grille z wędzarnią...
Zwyciężczyni 6. Kr...
Regularnie podnosz...
Piekarze przed wyz...
Sommelier – ...
Nauczyłem się rozu...
"Carving to moje ż...
Sebastian Humski
Robert Joachimiak ...
C-Michel Labarre
Szef Michel Roth
Wywiad z członkiem...
Wywiad z Sylwią Bu...
Wywiad z Dariuszem...
Nieuczciwość praco...
Rozmowa z Mirosław...
Christoph Dilger -...
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Firelight Glass
Hello Coffee
LMS Online Sp. z o.o.
Nektar Natura
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Hello Coffee
Menos
Caffetea
Sokołów
Belfood
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Dawid Feist w duecie z Emilem Klimasem!



Razem wygrali Mistrzostwa w Podawaniu Baraniny i razem będą walczyć w finale KPP 2017.

Dawid Feist o sobie:


Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w poznańskiej restauracji Cucina pod okiem Ernesta Jagodzińskiego w roku 2015.
 

Ważnym krokiem w rozwoju mojej kariery zawodowej było przejście przez wszystkie sekcje kuchenne, zaczynając na kuchni zimnej, a kończąc na mięsach i sosach.

Inspirację do gotowania czerpię z książek kucharskich oraz od najlepszych szefów kuchni.

Budowanie dania zaczynam od doboru wyrafinowanych dodatków do składnika głównego.

W pracy motywuje mnie możliwość rozwoju oraz poznawanie nowych smaków.

Najbardziej lubię przyrządzać jedzenie mojej rodzinie.

Moje popisowe danie to każde, które znajduje się na talerzu.

Nie wyobrażam sobie kuchni bez soli.

Chciałbym poznać kuchnię tajską.

Nie lubię smaku sosu rybnego.

Mój największy sukces zawodowy to zostanie chef de parte.

Za 5 lat chciałbym prowadzić własną kuchnię.

W dobry nastrój zawsze wprowadza mnie moja kobieta.

Gdybym wygrał bilet do dowolnego miejsca na świecie wybrałbym przedmieścia Tajlandii. Dlaczego? Żeby spróbować lokalnej, ulicznej kuchni.

W dniach 26-27 września zrobię wszystko, aby wygrać Kulinarny Puchar Polski

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z moim przyjacielem Emilem Klimasem.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska RATIONAL Robvita Pizzola Robot - Coupe Smoker Matlix Metro Plast Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Iglotex Lemonia CTK Doram Piórex Sokołów Steinberg Menos Gorbi Werner & Mertz Na Lunch Belfood M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Reinex
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000