Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
18.04.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Bartosz Puchałka wystąpi w finale KPP 2017!


Nominację zdobył wygrywając z Dawidem Koniorem Zwycięzca VI Ogólnopolskiego Festiwalu Kulinarnego Borów Dolnośląskich.
 


Bartosz Puchałka o sobie:

Moja przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem już jako młody człowiek chodząc do technikum gastronomicznego i podpatrując znanych kucharzy i trendy kulinarne.

Ważnym krokiem w rozwoju mojej kariery zawodowej była znajomość z moim współzawodnikiem, kiedy to zaczęliśmy współpracę i udziały w konkursach, które stymulowały rozwój osobisty, ale również współzawodnictwo w pracy i poza nią, co pozwalało nam się doskonalić.

Inspirację do gotowania czerpię z kuchni mojej mamy, w której są różne aromaty, smaki i serce.

Budowanie dania zaczynam od sprawdzenia lokalnych i sezonowych produktów.

W pracy motywuje mnie zadowolenie moich gości.

Najbardziej lubię przyrządzać desery.

Moje popisowe danie to kołacz według przepisu mojej mamy.

Nie wyobrażam sobie kuchni bez czekolady.

Chciałbym poznać wszystkie technik cukiernicze.

Nie lubię smaku sztucznych dodatków w potrawach.

Mój największy sukces zawodowy to awans do Kulinarnego Pucharu Polski.

Za 5 lat chciałbym gotować z taką samą pasją jak teraz.

W dobry nastrój zawsze wprowadza mnie zapach świeżo wypiekanego chleba i ciasta w restauracji.

Gdybym wygrał bilet do dowolnego miejsca na świecie wybrałbym Tajlandię, ponieważ ciekawi mnie street food.

W dniach 26-27 września będę przygotowany, aby pokazać na co mnie stać.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Dawidem Koniorem.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000