Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
Elmak
Hello Coffee
Belgium`s Best
Iglotex
Menos
Caffetea
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Bartosz Puchałka - finalista KPP 2018


Ma zawsze apetyt na smaki Japonii.

Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem zaraz po szkole, kiedy zacząłem szukać swojego miejsca na gastronomicznej mapie Polski.

Kluczową rolę w moim rozwoju zawodowym odegrała mama, z którą stawiałem pierwsze kroki w kuchni.

W zawodzie kucharza najbardziej cenię brak ograniczeń.

W sytuacjach kryzysowych w kuchni potrafię opanować się, pozbierać myśli i szybko ułożyć nowy plan działania.

W pracy kucharza najważniejsze są opanowanie i precyzja.

O sukcesie kucharza świadczy grono stałych gości, którzy przyjdą zawsze w miejsce w którym pracuje.

W mojej kuchni nie brakuje nigdy poczucia humoru.

Chciałbym przygotować kolację dla … Wystarczy, że gotuje dla żony, która jest bardzo wymagająca, a zarazem wybredna. Dlatego cieszy mnie każda rzecz, która jej smakuje.

W kuchni polskiej najbardziej cenię tradycyjne potrawy.

Mam zawsze apetyt na smaki Japonii.

Na mapie świata najbardziej inspiruje mnie Japonia.

Porzeczki kojarzą mi się z domem rodzinnym,  gdzie rosły wokół domu i jedliśmy je z krzaka podczas zabaw.

W dniach 2-3 października będę gotowy do walki.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Dawidem Koniorem.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Ch?odnictwo Przemys?owe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wod? Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet ? sprzeda? hurtowa sztu?ców Hello Coffee Uzdrowisko Wysowa S.A. Reinex Barry Callebaut Caffetea
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj si? |  Klub Gastrony |  Bezp?atne konto |  Bezp?atny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000