Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
Elmak
Hello Coffee
Belgium`s Best
Iglotex
Menos
Caffetea
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Bartosz Fabiś - kolejny finalista KPP


To idealny deser według Bartosza Fabisia. Czy taki przygotuje także podczas finału KPP 2019?

Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem … ile to już lat, trwa? Okrągłe lat piętnaście, a w hotelu Puro gotuję od 5 lat.
 


Najważniejsze doświadczenie na mojej kulinarnej drodze to Nifty no.20 Hotel Puro Poznań  - kuźnia prawdziwych talentów.

Mój autorytet kulinarny to moja mama.

W mojej kuchni nigdy nie będzie nudy.

Chciałbym spróbować dań, które wyszły spod ręki prababci Viktorii.

Idealny deser na letnie dni to mój autorski deser - Lato „Rudy na plaży", czyli truskawki, lody śmietankowe i kruszonką.

Kulinarne inspiracje odnajduję sam w swojej głowie. Potem przelewam wizje na papier, którym jest talerz, składniki to farby, a ręce to pędzle... uczucia na talerzu.

Lubię moją pracę, ponieważ kocham gotować i spełniam się w tym.

Jeśli ktoś myśli poważnie o karierze w gastronomii, to powinien chcieć …

Gdybym gościł na obiedzie Radę Programową Kulinarnego Pucharu Polski zaserwowałbym szare kluchy z boczkiem i kiszoną kapustą.

Moje największe marzenie to … Marzeń mam wiele, lecz na tą chwilę największe to wygrać Kulinarny Puchar Polski ;)

Dobrą praktyką w kuchni jest gotowanie i zaangażowanie.

Jeśli stanę na podium Kulinarnego Pucharu Polski, to spełnię swoje marzenie.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Michałem Kozłowskim.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Ch?odnictwo Przemys?owe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wod? Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet ? sprzeda? hurtowa sztu?ców Hello Coffee Makro Cash & Carry Gorbi M. Ferber Wypo?yczalnia Sprz?tu Cateringowego Nektar Natura
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj si? |  Klub Gastrony |  Bezp?atne konto |  Bezp?atny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000