Najważniejsze doświadczenie na mojej kulinarnej drodze to Nifty no.20 Hotel Puro Poznań - kuźnia prawdziwych talentów.
Mój autorytet kulinarny to moja mama.
W mojej kuchni nigdy nie będzie nudy.
Chciałbym spróbować dań, które wyszły spod ręki prababci Viktorii.
Idealny deser na letnie dni to mój autorski deser - Lato „Rudy na plaży", czyli truskawki, lody śmietankowe i kruszonką.
Kulinarne inspiracje odnajduję sam w swojej głowie. Potem przelewam wizje na papier, którym jest talerz, składniki to farby, a ręce to pędzle... uczucia na talerzu.
Lubię moją pracę, ponieważ kocham gotować i spełniam się w tym.
Jeśli ktoś myśli poważnie o karierze w gastronomii, to powinien chcieć …
Gdybym gościł na obiedzie Radę Programową Kulinarnego Pucharu Polski zaserwowałbym szare kluchy z boczkiem i kiszoną kapustą.
Moje największe marzenie to … Marzeń mam wiele, lecz na tą chwilę największe to wygrać Kulinarny Puchar Polski ;)
Dobrą praktyką w kuchni jest gotowanie i zaangażowanie.
Jeśli stanę na podium Kulinarnego Pucharu Polski, to spełnię swoje marzenie.