Będzie wspierał Michał Bieleckiego.
Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem w 2016 roku w Hotelu Fabryka Wełny u boku Wiesława Bobera.
Najważniejsze doświadczenie na mojej kulinarnej drodze to konkursy i szkolenia.
Mój autorytet kulinarny to Sebastian Szmid.
W mojej kuchni nigdy nie brakuje świeżych produktów.
Chciałbym spróbować dań, które wyszły spod ręki Karola Okrasy.
Idealny deser na letnie dni to truskawki z miętą pod pierzynką.
Kulinarne inspiracje odnajduję w książkach i Internecie.
Lubię moją pracę, ponieważ mogę się w niej nieustannie rozwijać.
Jeśli ktoś myśli poważnie o karierze w gastronomii, to powinien liczyć się krytyką i wyciągać z niej wnioski.
Gdybym gościł na obiedzie Radę Programową Kulinarnego Pucharu Polski zaserwowałbym pieczone żeberka z BBQ i młodą kapustę.
Moje największe marzenie to otworzyć własną cukiernię.
Dobrą praktyką w kuchni jest bycie otwartym na nowe pomysły.
Jeśli stanę na podium Kulinarnego Pucharu Polski, to będzie to największy sukces zawodowy.
W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Michałem Bieleckim.
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.